Over Ons

Blije Zwangere is onderdeel van de Fenix Academy en is gevestigd in Amsterdam.

Lisella is trainer, therapeut bij Blije Moeder. Zij is naast Moeder en dus ervaringsdeskundige, gediplomeerd hypnotherapeut. Lid van Vereniging ter Bevordering van de Alternatieve Geneeskunde (VBAG). Zij is expert in het proces van terug komen in je kracht, door je pijn heen gaan en zo je leven en je omgeving te veranderen. Hier heeft zij veel ervaring met cliënten en verschillende tools voor beschikbaar. Zoals hypnotherapie, massage en bioresonantie-therapie.

Mark is trainer en coach bij Blije Vader. Hij is naast Vader en dus ervaringsdeskundige, afgestudeerd Bedrijfseconoom. Hij is expert in het helder krijgen van wat er werkelijk plaats vindt, wat je verborgen dromen, talenten en passie zijn waarvan jij zeker weet dat ze nooit plaats zullen vinden, dat je gevoelens en behoeften mogen bestaan zoals ze zijn en dat ze niet verborgen of onderdrukt hoeven te worden. Je mag leven Wie je bent en het is fijn om hier in bekrachtigd te worden door iemand die Zelf dit pad gelopen heeft.

Vanuit hun eigen ervaringen als kind, waarbij de gevoelens van eenzaamheid, verbindingsloosheid en uiteindelijk dood willen aan de orde van de dag waren omdat ze geen verbinding met hun ouders konden maken, die compleet uitgeput en afwezig waren door stress, overbelasting, depressiviteit en de prestatiedrang van de maatschappij. Er is hier geen sprake van schuld, maar van een vicieuze cirkel, waarbij zonder nieuw bewustzijn iedere ouder hetzelfde doet als wat zijn of haar ouders hebben gedaan. Wetenschapper Masaru Emoto heeft onderzoek gedaan naar het belang van emotie, aandacht en liefde bij kinderen.

De ouders van Lisella en Mark vonden geen hulp in dit proces of dachten dat ze dit niet nodig hadden. Al voordat Lisella en Mark elkaar als partner ontmoetten, besloten ze dat ze dit voor hun kind en hun gezin anders wilden. Bewust kiezen en bewust worden van wat er gebeurd, is de enige manier om dit te kantelen en de vicieuze cirkel te doorbreken. Tijd nemen voor je Zelf en tijd nemen voor het beeld van hoe je je leven wilt leven is hierbij van cruciaal belang. De zwangerschapsperiode is als je je Zelf dit toelaat, het perfecte moment om een nieuwe toekomstvisie voor jou, je kind en je gezin vorm te geven. Als je weet wat het beeld van je toekomstvisie is kan je prioriteiten stellen voor de zaken die je belangrijk vindt en in je leven hier stappen in gaan nemen.